Jong en ervaren

Sinds 2002 zijn wij bij Marcel de Jager MKB Adviseurs actief als zelfstandig kantoor. In de loop der jaren is onze organisatie gegroeid. Niet alleen als het gaat om het aantal medewerkers maar ook waar het ons dienstenpakket betreft. Daarmee creëerden wij een solide basis als full service kantoor.

Goed bereikbaar

In 2007 zijn wij verhuisd naar ons gemoedelijke nieuwe pand op het Businesscentrum Seesinckpark in Terborg. Al rijdend op de Varsseveldseweg is ons kantoor direct zichtbaar. De buitenruimte is verzien van eigen parkeergelegenheid.

Deskundig en scherp betrokken

Bij Marcel de Jager MKB Adviseurs richten wij ons op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en op de vrije beroepen. Onze focus ligt op de Oost-Gelderse ondernemer met of zonder personeel. Voor deze ondernemer bieden wij een breed en volledig dienstenpakket.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klant en denken als ondernemers. We geven aandacht en bieden een luisterend oor. Het bieden van een scherp advies op maat en hulp geven bij het vormgeven van administratieve processen is daarbij ons uitgangspunt.

Ons kantoor houden we bewust laagdrempelig. Samen om de tafel, als collega-ondernemers, met een kop koffie is het prettig sparren. Wij doen graag meer dan het verzorgen van uw jaarrekening en aangiftes. Wij zijn een voorstander van een proactieve aanpak en zetten onze scherpe deskundigheid met plezier voor u in.

Startende ondernemer

Als startende ondernemer bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Wij kunnen u ondersteunen met onze deskundigheid en praktische adviezen.